Новини

February 23, 2020

Архитектурно строителна седмица 25-28-ми февруари, 2020г.

    И тази година Барбали  участва със свой щанд на международното изложение за енергийно ефективно, екологично и функционално строителство  на Архитектурно строителна седмица, на юбилейното 20-то издание.

Новини
October 3, 2018

Първата еднофамилна жилищна сграда с пресовани сламени панели Екококон в България е вече факт

Еднофамилната жилищна сграда е на два етажа, 140кв.м., намира се близо до яз.Искър и е изградена за 7 месеца. Сглобяването на панелите от пресована слама се осъществи за 2 дни. Строителство: Барбали Проект: Homenest Техника на строителство: Ecococon Клиент: Частно лице Предстоят довършителни работи.      

Новини
March 5, 2018

Конференция и обучение на тема „ СИСТЕМИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО С ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ“, 24-25-ти април, 2018

На 24-ти и 25-ти април, в “Културен център G8” се проведе конференция на тема Системи за строителство с естествени материали, организирана от Барбали, съвместно с Ecococon (лектор Bjorn Kierulf) и Homenest. ПРОГРАМА: ДЕН 1 24.04.2018г. 10 – 15 ч. Специализирано обучение за архитекти, конструктори и инженери от строителния бранш на тема: „ ОСОБЕНОСТИ ПРИ ПРОЕКТИРАНЕТО и СТРОИТЕЛСТВОТО […]

Новини
March 4, 2018

Българска строителна седмица 7-10 март, 2018г.

   Тази година Барбали отново взе участие в международното изложение Българска строителна седмица от 7-ми до 10-ти март в Интер Експо Център. Сред засилен интерес от посетителите, бяха представени иновативни строителни системи на еко-къщи от слама Екококон, както и богата гама от допълващи естествени материали за строителство. Представени бяха и глиненo-варовите продукти на Brezza di colori.  

Новини
January 22, 2018

Панели от пресована ръжена слама Екококон

Системата за строителство Екококон представлява модулна система с предварително подготвени модули (дървени рамки и пресована ръжена слама, произход Литва), която гарантира: Качествен краен резултат; Бързо троителство; 100% естествени материали с минимален отпечатък върху околната среда; Изцяло рециклируем и безвреден продукт; Тестван и сертифициран продукт за цяла Европа; 10 години опит на европейския пазар; Панелите изгрят ролята и […]

Новини
January 22, 2018

Машина за нагнетяване на целулозна изолация “Тайфун”

Тайфун се използва повече от 20 години за нагнетяване на целулозна изолация в кухини на стени, подове и покриви. Тази машина е мощна и e много лесна за използване,  за транспортиране в бус или пикап. Моделът Classic 230 е с трифазен мотор с честотен преобразувател, така че на входа на машината е 230 V.  14 А […]

Новини
December 10, 2017

Изграждане на еднофамилна сграда от литовски сламени панели Екококон – яз.Искър

Изграждане на еднофамилна къща от литовски сламени панели Екококон Етап 1. Нулев цикъл : Основите са готови, предстои изграждането на двуетажна жилищна сграда с панели от слама през април 2018.                                

Uncategorized
September 22, 2017

Еднофамилна жилищна сграда с.Лозен

Барбали завърши своята част от изграждането на едноетажна кирпичена сграда в с.Лозен – до ниво мазилки за 55 дни. Жилищната сграда е с РЗП 120кв.м. с дървена конструкция и зидария от пресовани земни тухли.    

Новини
April 8, 2017

Участие на Барбали на международното изолжение Българска строителна седмица

Барбали взе участие със свой щанд в международното изложение в Интер Експо Център – Българска строителна седмица. Темата за строителство с естествени материали и конкретно със сламени бали и с панели от слама Ecococoon , се радваше на огромен интерес. Много осъществени контакти със съмишленици, колеги и партньори.    

Новини